Een nieuw seizoen Stel je voor

Stel je voor gaat door! Wij zijn er trots op dat we ook in schooljaar 2020/2021 gaan knallen op bekende én nieuwe Rotterdamse scholen. Op 31 augustus begint het schooljaar voor de leerlingen, maar de voorbereidingen beginnen natuurlijk al eerder. Niet alleen op de scholen overigens, ook bij Villa Zebra en Maas theater en dans. De startgesprekken worden gepland, brainstorms voor kick-offs verschijnen in agenda’s, en de ideeën zullen komende weken steeds meer gaan stromen. We gaan er een mooi jaar van maken!

Twaalf keer live
We stappen het nieuwe semester in met twaalf Rotterdamse scholen: Augustinusschool, RVKO, Bergse Veld School, De Bergse Zonnebloem, Emmausschool, De Lis, Lucasschool, OBS Oscar Romeroschool, ODBS Pierre Bayle, De Piloot, OBS ’t Prisma (2 locaties), OBS De Schalm, en KBS De Willibrordschool. En zoals het nu lijkt, kunnen we op elk van deze twaalf scholen weer live in de klas aan de slag met de kracht van verbeelding!

Elkaar inspireren
Twaalf scholen met leerlingen van alle leeftijden en een heleboel leerkrachten en vakdocenten. Een hoop mensen om geïnspireerd van te raken! Houd deze website in de gaten voor updates van Stel je voor op andere scholen. Wie weet zie je iets wat je raakt of wat je zelf wilt uitproberen?