Anne Keereweer

anne keereweerAnne Keereweer werkt zelfstandig vanuit Kunstbeleven, atelier voor kunst, cultuur en educatie. Ze studeerde autonome kunsten aan de AKV St Joost. Vanuit de kunst ontwikkelde ze zich als menskundig adviseur/ontwikkelingscoach. Als kunstdocent, museumdocent, coach en trainer werkt Anne procesgericht en zet kunst in als middel, als klankbord of als katalysator. “Wat raakt je en waarom?” is de rode draad.

Vijftien jaar geleden dook Anne in de wereld van het onderwijs. Inmiddels is ze veelgevraagd door zowel culturele organisaties als onderwijsinstellingen om haar specifieke expertise binnen kunst- en cultuureducatie: zij werkt vanuit het interactief (natuurlijk) leren en richt zich op plusklas onderwijs en het trainen van 21st century skills.

Met passie werkt ze dagelijks in het onderwijs, ontwerpt educatieve concepten en educatieve programma’s voor onder andere de SKVR, de Speeldernis, het CBK Rotterdam, Museum Boijmans van Beuningen, Het Rotterdams Philharmonisch Orkest, Villa Zebra, het Belasting- en Douane Museum, Verzetsmuseum Zuid-Holland, het Zeeuws Museum, Kunstgebouw, ROC, het Zadkine College en Stichting PCBO.

Anne Keereweer is vakdocent voor Stel je voor op De Bergse Zonnebloem, OBS ’t Prisma en Fridtjof Nansen.