Afsluiting Wilgenstam

Juf Kim  en sloot deze week de periode af op de Wilgenstam met een wel heel bijzondere les waarin beeldend en theater samen kwamen.

De ouders van de leerlingen waren uitgenodigd voor een Koninklijke fuif. Ze traden binnen in een heus kasteel, met balzaal, kasteelmuren, eetzaal en koninklijke stallen, verwelkomd door dansende leerlingen. Ter voorbereiding van het grootse bal werd er flink schoongemaakt, daardoor lukte het de koninklijke familie niet om stil te zitten op de veel te gladde tronen. De knechten werden ten hulp geroepen, maar zij raakten verdwaald in het grote kasteel. En er ging nog veel meer mis: het was al 1000 jaar vrede in het koninkrijk. Daardoor verveelden de ridders zich zo dat ze ruzie maakten. Zo erg zelfs dat er een groot gevecht uitbrak. Door alle hectiek was het eten voor de gasten niet op tijd af. Samen met de gasten werd daarom het eten bereid.

e8d7229c-81ba-4980-adf1-76fef8b4f09d
Koninklijke Amuses

Na het eten kon het bal dan echt beginnen. De koninklijke familie was de klassieke muziek al snel beu. Op de hiphop die volgde werd een gave breakdance sessie en al snel danste iedereen! Zo werd het toch een erg geslaagd feestje.